trop is teveel


Wie mij een beetje kent weet dat ik een beleefde jongen ben. Maar soms krijg ik het wat moeilijk. Vandaar mijn oproep om onze minister van leefmilieu de rug toe te keren.

Het stukje is na een uur tijd het meest gelezen stuk op Knack.be geworden. Als je akkoord bent kan je het verder delen én natuurlijk de actie uitvoeren als je in de buurt van Joke bent.

Maar zoals ik al zei, verder ben ik braaf en beleefd. Bijvoorbeeld als de VRT nog wat tips wil (en ze jammer genoeg niet uitzenden dat ik als tip meegeef dat we ons contract met Electrabel moeten opzeggen én andere ministers kiezen)

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.41953?video=1.2511938

vrtips

8 reacties op ‘trop is teveel

 1. Dag Steven,

  Is er geen mogelijkheid om deze brief op een dusdanige manier in te stellen dat mensen hem zogezegd kunnen tekenen dat ze akkoord gaan om deze dan ook rechtstreeks aan haar en de andere bevoegde ministers te bezorgen ?

  Groeten,
  Patrick Cuijpers

  Like

 2. Van Electrabel zijn we hier al lang af (behalve dan dat stuk waar je als belastingbetaler niet onderuit kan,grr). En die minister, dat komt hopelijk over een paar jaar in orde. Ik kan alleen maar hopen dat mensen zich deze malaise nog herinneren wanneer ze weer naar de stembus moeten…

  Like

 3. Spijtig trouwens om de vele negatieve reacties te lezen op Knack.be… en om te zien dat er uitgerekend een reclameboodschap voor Audi is tussengeslopen (doet me vermoeden dat hun SEO allesbehalve is).
  Het is treurig om zien dat nog zoveel mensen denken dat de problemen vanzelf wel over gaan, of dat de politiek het maar moet oplossen (terwijl ze de volgende keer toch weer voor diezelfde klimaatnegationisten zullen stemmen).

  Like

 4. Beste Low Impact Man,

  Ik ben een studente journalistiek aan Thomas More. Volgende dinsdag hebben wij een live-uitzending van ons multi-camera progamma in onze studio in Mechelen. Ik las jouw artikel op knack.be en dacht dat het superinteressant zou zijn moest je kunnen langskomen als gast in ons studioprogramma om je mening over het klimaat (toch wel heel actueel alweer op dit moment) te geven.

  Praktisch gezien: de opnames vinden plaats op dinsdag 8 oktober om 13 uur. Gasten worden verwacht vanaf 12 uur 30. Een uitzending duurt ongeveer een half uurtje.
  De opnames vinden plaats in Mechelen, campus De Ham, Raghenoplein 21b.

  Alvast bedankt,
  hopelijk heb je tijd en zin om langs te komen.

  Met vriendelijke groeten,
  Jana De Bie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s