30 dagen dingen delen


En met de start van november is meteen ook de campagne ‘dertig dagen dingen delen’ van start gegaan. Annemie Stuyf daagt iedereen uit om mee te doen en een maand lang te ruilen, te delen, te lenen, te herstellen en te hergebruiken. Alles kan behalve nieuwe spullen kopen.

Ik mag Annemie daarbij helpen en hier zie je alvast een eerste filmpje van de tocht die ik met haar maakte om een aantal Gentse initiatieven te bezoeken.

Wil je mee de uitdaging aangaan, schrijf je dan hier in. Via deze link op Facebook kan je elke dag een nieuwe tip vinden. Wie zelf nog nieuwe deeltips geeft kan ze me altijd doorspelen: steven@lowimpactman.be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s