Parijs komt dichterbij, boek nu je ticket


Ondertussen hebben al 5 000 Belgen zich ingeschreven om mee te gaan naar Parijs met de Climate Express  om er op 29 november op straat te komen voor een bindend en eerlijk klimaatakkoord. Zelfs al is het twijfelachtig dat er een bindend, globaal en rechtvaardig akkoord uit de bus komt dat ook nog eens wordt uitgevoerd, het lijkt me heel belangrijk dat we laten zien dat we zelf met heel velen zijn die niet zullen wachten op de politiek om alle mogelijke acties te ondernemen.

Mocht je nog twijfelen om mee te gaan naar Parijs, dan kan dit filmpje je misschien overtuigen. Het gaat ten slotte over veel meer dan het vermijden van catastrofale klimaatverandering.

Wie om praktische redenen er niet bij kan zijn op 29 november, er is een tweede massabijéénkomst op het einde van de top.

Een reactie op “Parijs komt dichterbij, boek nu je ticket

  1. Moet er niet eerst een massale bijeenkomst belegd worden in Brussel om de excellenties van onze verschillende regeringen te overtuigen om tot een Belgisch akkoord te komen? Immers, bij geen Belgisch akkoord, ook geen eensgezinde Europese stem en dus nog minder kans om tegenover andere (grote en kleine) landen een vuist te maken. Met dank aan N-VA om deze zaak te torpederen…….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s