weer 250 euro misgelopen


Het gebeurt zo goed als nooit. Eigenlijk is het nog maar 1 keer gebeurd, de vraag van een bedrijf om via mijn blog reclame te maken voor een bepaald product. Maar vorige week had ik dus weer prijs. Een reclamebureau contacteert me of ik interesse heb om ‘voor een klant’ een stukje op mijn blog te publiceren. Ze willen zelf indien nodig het tekstje schrijven en betalen me 250 euro. Omdat ik in zo’n geval toch wat nieuwsgierig ben vraag ik wat meer info.

autobandenpatatEn dan blijkt dat het gaat om… autobanden. Als ik dus hier even promotie wil maken voor een bedrijf dat autobanden verkoopt, want vergeet niet, ook de autobanden zijn tegenwoordig groener hé. Op mijn vraag of het dan goede banden zijn om pattatjes in te kweken kreeg ik niet meteen een antwoord.

Dus heb ik er niet lang over moeten nadenken. Geen reclame voor autobanden hier, misschien dan maar wat reclame voor mezelf (om de financiële kater goed te maken).

Vandaag ga ik naar Iewan, de eerste strowijk in Nederland waar ik vandaag ter gelegenheid van de opening een voorstelling mag spelen. En zondag ben ik de gast op de speakers corner over het Gentse klimaatplan (stadsbrouwerij Gruut, 11 uur). Op 13 mei kom ik naar de klimaatweek in Leuven met mijn voorstelling. En bij al die gelegenheden is ook mijn boek te koop (nu zitten we dus echt in de reclame). Veel goedkoper dan een stel nieuwe banden, maar je kan er wel geen pattatjes in kweken…

4 reacties op ‘weer 250 euro misgelopen

 1. ter info ( vooraleer je met je bericht die autobandenfabrikant op ideeen brengt 🙂 wil ik graag laten weten dat het tegenwoordig niet meer aangeraden wordt om patatten en andere knolgtoenten in autobanden te kweken – ze nemen daar nl lood en andere schadelijke stoffen uit op.
  Wel nog als bloembak te gebruiken!

  Like

  1. Steven tot mijn grote verwondering moet ik vaststellen dat de leefstraten in Gent weer overspoeld worden met kunstgras. Ter info kunstgras is een derivaat van de olie industrie. Dit kunstgras wordt na 2 of 3 maanden op de afval hoop gegooid. Ik ben wat verbijsterd over de greenwashing van de leefstraten in Gent. Dit kan echt niet. De ecologische voetafdruk van zo’n product is enorm. Kun je hier een vraag rond stellen in de gemeenteraad?

   Like

   1. dag Chris, dat kunstgras klopt inderdaad niet met het ecologisch gedachtengoed, het zijn de leefstraten zelf en de mensen van Lab Van Troye die de inrichting doen (de stad geeft enkele toestemming) maar ik ga het zeker eens aankaarten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s