de laatste tickets


Nog een laatste oproep voor de première voorstellingen van ‘stop met klagen’, volgende week woensdag, donderdag en vrijdag bij de Vieze Gasten in Gent. De voorverkoop loopt goed, dus wie nog overweegt om te komen kan best niet te lang wachten met 2014-09-12 11.31.51reserveren. Voor de Natuurpunt voorstelling op woensdag zijn nog een kleine 20 tickets beschikbaar, reserveren kan via deze link of (voor niet Natuurpunt leden) via een mailtje naar ward.stulens@natuurpunt.be. Voor donderdag en vrijdag kan je via het reservatieformulier van de Vieze Gasten boeken. Vrijdag is bijna uitverkocht, voor donderdag is er nog voldoende plaats.

Wie in Mechelen woont kan morgenavond nog de allerlaatste try-out bijwonen in Sava. Wie in Beernem of omstreken een stekje heeft kan op zondag 28 september in de namiddag fragmenten zien van de nieuwe voorstelling. Daar staat een ‘kookprogramma’ voor de planeet op het programma, met in de voormiddag een exclusief concertje. BKV_promofolder_opendeur_DEF_141246  Om 10.30 sta ik op het podium met de  plaatselijke folkgroep’ Overigens’ om samen met Hilde Flateur en Nic Balthazar enkele klimaatliederen te zingen… Of dit een goede zaak is voor het klimaat laat ik even in het midden.

Maar er natuurlijk veel meer te doen. Zo kan je op 25 september in Gent terecht voor een interessante gespreksavond over de milieu-impact van elektronische toestellen. Mensen van de Fairphone, Electronic Watch en anderen zullen ingaan om de sociale en ecologische aspecten van deze snufjes. En nog veel belangrijker dan dit alles is het komende actieweekend rond klimaat, waarbij zowel Avaaz als 350.org oproepen om massaal de straat op te gaan. Tijd om er eens een lap op te geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s