brunchen voor het klimaat


Mijn ‘staycation‘ (gewoon een hippe term voor wie tijdens de vakantie thuis blijft) zit er op, de verschillende werkzaamheden gaan weer van start. De voorbereidingen van de commissie vergaderingen en gemeenteraden, de begeleiding van organisaties rond duurzaamheid en natuurlijk ook de lezingen en voorstellingen.

zeroemissioncampingKomend weekend ben ik vooral in Vlaams-Brabant actief, met op zaterdag in Drogenbos een try-out van ‘Stop met klagen’. Op zondag neem ik deel aan het Leuvense klimaatweekend en camping zero emissie. Van 10 tot 12 ben ik er om tips a volonté te geven. Maar op vraag van Voedselsteams Vlaams-Brabant is er nog iets extra.

Die zondag kom ik meebrunchen voor het klimaat. Wie mee aan tafel wil schuiven, kan zich hiervoor inschrijven door een mailtje te sturen naar info@leuvenklimaatneutraal.be. Ik breng alvast mijn Ukelele mee zodat het ‘eet lokaal’ lied kan gezongen worden. Meer info over voedselteams Vlaams Brabant kan je ook nog op deze facebook pagina vinden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s