de mensen achter de kleine acties van verzet


Mijn oproep van gisteren heeft heel wat interessante voorbeeldjes opgeleverd, zowel via facebook als op deze blog. Alvast bedankt hiervoor en goede voorbeelden blijven altijd welkom natuurlijk. Misschien een goed moment om een nieuwe plek voor te stellen waar je heel wat mensen kan leren kennen die bezig zijn met duurzaamheid.

Op de site van Ecofun is een hele pagina voorzien om allerhande mensen voor te stellen die allerlei initiatieven ecofunportrettennemen. Het zijn portretten van dames en heren die bezig zijn met fair-trade of design, die maatschappelijke projecten opzetten of in hun omgeving projecten opzetten rond duurzaam bouwen of stadslandbouw. Best interessant om deze portretten eens te bekijken, mocht je trouwens mensen willen voorstellen via de gegevens op de contactpagina.

Nu we toch bezig zijn, op deze site ‘everydaystories’ lees je ook een hoop verhalen van mensen die met verandering bezig zijn, deze keer in heel Europa. Wie in Nederland op zoek gaat naar interessante ideeën om bij te dragen aan een duurzamer samenleving kan op Nudge inspiratie opdoen. En uiteraard zijn deze mensen maar het topje van de ijsberg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s