bewust verbruiken doe je elke dag


Goed nieuws voor de vele mensen die dagelijks op zoek zijn naar inspiratie en concrete ideeën. De website van Netwerk Bewust Verbruiken is vernieuwd en een stuk interactiever gemaakt.

NBVsiteOm een idee te geven van wat je er allemaal kan vinden: informatie over onderwerpen gaande als scharrelkids (jawel), samentuinen, tips voor een groene Valentijn, of duurzame apps, groene vakantieadressen, alle mogelijke deelsystemen, cohousing, ecologische logo’s, seizoenskalenders en nog veel meer. Deze site lijkt me dus een prima startpunt zodra je plannen hebt om iets te kopen, als je op zoek bent naar spullen of wil weten wat er allemaal leeft en beweegt. Er is ook een handige zoekfunctie waar je snel kan vinden wat je zoekt.

Nieuw aan de site is dat je zelf kan meeschrijven aan deze steeds groeiende databank met oplossingen. Ben je zelf betrokken bij een project dat voor sociale of ecologische vooruitgang zorgt? Ken je interessante voorbeelden van nieuwe oplossingen? Aarzel niet, registreer je en deel je ervaring met vele anderen. Op die manier hebben we alvast een schat aan informatie voor de komende jaren. Zoals je kan zien heb ik het ook even geprobeerd.

Een reactie op “bewust verbruiken doe je elke dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s