de magneetvisser!


In mijn nieuwe voorstelling zit een stukje over mensen die vaak door kleine daden of acties toch wel een bijdrage leveren aan een mooiere wereld. Ik vraag dan ook altijd aan het publiek of er daar mensen bij zijn die zo iets doen. En vandaag zat Ben in de zaal, een amateur magneetvisser!

Wat magneetvissers doen kan je zien in het volgende filmpje. Maar de naam zegt het zelf al, met een stevige magneet in de waterlopen gaan vissen. Absoluut rustgevend, zonder gevaar voor de vissen en tevens een manier om waterlopen proper te maken. Wellicht zitten er nog flink wat metalen in het water die kunnen hergebruikt worden. Alweer een tip voor de kerstboom, maak zelf een mooie magneetvislijn en geef die cadeau.

Een reactie op “de magneetvisser!

  1. Lijkt me leuke sport, zelf nooit een gedacht, wel vroeger als kind metalen gezocht met detector.
    Eens kijken dus voor een goede sterke magneet, weer een hap on rare earth metalen, en dan met een bootje de Schelde op, hopen dat ik geen onderzeeboot aan de magneet sla.
    Aan de kant van linkerover zijn er destijds veel oudheidkundige zaken gevonden in het slib waarmee men polders op hoogde.
    Of mogelijk in Gent gaan vissen waar u het water in gedoken is met mooi pak en labtop als ik hem bovenhaal bezorg ik hem u terug.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s