humanisten voor het klimaat


HVV weekGraag vestig ik even de aandacht op een uitgebreid ecologisch aanbod van het Humanistisch Verbond. In het Geuzenhuis in Gent zal van 2 tot en met 10 november heel wat te zien en te leren zijn rond ecologie en duurzaamheid.

Bij de opening op zaterdag 2 november komt Dirk Draulandt om 19 uur zijn verhaal brengen.

Op woensdag 6 november breng ik om 14 uur de allerlaatste voorstelling van de klimaatshow in theaterversie (met muzikant Flor dus).

De hele week lang kunnen scholen naar de ‘gewone’ klimaatshow kunnen kijken en op zondag 10 november wordt afgesloten met een happening. Op het programma om 10 u een sessie rond ‘duurzaam organiseren’. Verder is er kinderanimatie, een kookworkshop ( 10u30 ), een ruilbeurs voor boeken en kleren ( vanaf 14u), de film de Muffinman (14u met Steven De Geynst), een lezing van Peter Tom Jones (ook 14u), een permanente infobeurs,  de tentoonstelling ‘klimaatcasino’ en ter afsluiting komt schepen Tine Heyse een woordje placeren.

Alle activiteiten zijn gratis en gaan door in het Geuzenhuis (Kantienberg 9, Gent). Alle info én inschrijven kan hier of via dit nummer: 09 220 80 20. Tot dan misschien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s