de veertiendaagse van de fair trade bossen


We zitten midden in de week van Fair Trade (een lange week die loopt van 2 tot 12 oktober). Overal zijn er activiteiten om het belang van eerlijke handel in de verf te zetten. Net zoals in vele steden en gemeentes doet ook Gent flink mee, met een fair trade ontbijt voor meer dan 4000 personeelsleden en acties in restaurants en bedrijven.

Naadloos aansluitend op de Fair Trade week komt de week van het bos eraan, van 13 tot en met 20 oktober. Ook hier zijn er honderden activiteiten gepland in heel Vlaanderen onder het motto “Supporter voor de natuur”. De activiteiten gaan van paddenstoelentochten, over fotozoektochten tot zelfs avondtochten als het al donker is en ontdekkingstochten voor de allerkleinsten.  Naast deelnemen aan de actie kan je natuurlijk nog steeds de open brief ondertekenen met de vraag naar een echt bosbeleid.

Er zijn een aantal leuke filmpjes gemaakt ter promotie van de week van het bos.

2 reacties op ‘de veertiendaagse van de fair trade bossen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s