van zesde metaal naar hogere kringen


Vandaag zal ik het grootste deel van mijn dag in treinen en stations doorbrengen. Twee klimaatshows die in net heb gegeven in het Sint-Jan Bergmans college in Genk zijn daar de oorzaak van. Het was ondertussen al enkele maanden geleden, en daarom des te leuker om zo’n driehonderdvijftig jongeren warm te maken voor wat actie.

Ik zal me nog moeten reppen om op tijd in de Vooruit te zijn voor de geplande ontmoeting met de groten der aarde. Hoewel, de mensen die vanavond te gast zijn op de Informal Summit zijn voor mij niet meer waard dan de 16 jarige jongens en meisjes uit beroeps- en technische richtingen die in de zaal zitten bij de klimaatshow.

Het feit dat één van die gasten achteraf kwam vertellen dat hij het goed vond en ik nog mag terugkomen doet me minstens evenveel plezier als de hand schudden van een celebrity. kaartjesfotosMorgen kan je in elk geval lezen hoe het is verlopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s