dromen van andere energie


 

Twee filmpjes uit Gent. Hoe kinderen, mannen en vrouwen dromen van schone energie, in handen van de gemeenschap zelf, zonder negatieve gevolgen voor de leefomgeving. Dromen die alle steun verdienen. Dromen die realiteit kunnen worden.

Een reactie op “dromen van andere energie

  1. (Nederlandse ondertitels)
    Wat is de sleutel tot het gebruik van alternatieve energie, zoals zonne- en windenergie? Opslag – zodat de elektriciteit blijft stromen, zelfs als de zon niet schijnt en de wind niet waait. In deze toegankelijke, inspirerende lezing, schildert Donald Sadoway ons een toekomst met grootschalige batterijen om hernieuwbare energie op te slaan. Hij zegt: “We moeten anders gaan denken over dit probleem. Het moet grootschalig en met een minimum aan kosten worden aangepakt.”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s