Kortrijk, here I come


Vandaag is Kortrijk de plaats van handelen. Met wel twee bijzondere lezingen op 1 dag. Zo zal ik na de middag een aangepaste versie brengen van de LIM show in een… winkelcentrum.  Het lijkt me wel wat om in een tempel van massaconsumptie de draak te steken met onze neiging om onnodige spullen te kopen. De voorstelling kadert in een project rond water van een school (dus er zullen zeker toeschouwers zijn), maar ik hoop toch ook wat aandacht van verraste shoppers te kunnen vasthouden.

Diezelfde avond, ook in Kortrijk, maar dan in een heel andere context, ben ik de spreker in een zogenaamd ‘Top Event’ van Amelior, een niet onbelangrijk consultancy bedrijf. Op dit event, gericht op directie en hoger kader, zijn een 70-mensen ingeschreven, dit zal een heel ander publiek zijn dan enkele uren eerder. Ik heb me voor de gelegenheid ook extra voorbereid want deze keer zal ik niet preken voor eigen kerk. Het zal een uitgebreide versie zijn van de Tedx lezing van vorig jaar. Maar deze keer heb ik tien keer meer tijd om mijn verhaal te stofferen met ideeën van Heinberg, Lietaer, Sedlacek, Kenis en Lievens, Wilkinson en vele andere inspirerende mensen die hier ook wel eens de revue passeren. Ik ben in elk geval benieuwd naar de reacties.

Hier is de opname van mijn Tedx lezing van vorig jaar (gelukkig mag ik het vandaag in het Nederlands doen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s