hello Austria!


(English text at the bottom of this post)

Weer of geen weer, zondag of weekdag, ik mag in elk geval trots zijn op mijn actieve bloglezers. Het lijkt hier al een beetje op de indrukwekkende debatten van de Gentse Feesten, waar telkens 4 uur lang verschillende thema’s van alle kanten belicht worden. En als het over ecologie of armoede gaat komt ook steeds het bevolkingsdebat opduiken. Ik was niet van plan een berichtje te schrijven vandaag, maar goed als ik zie hoe velen van jullie uitgebreide en diepgravende stukken posten, dan zal ik toch maar iets schrijven.

Vooreerst vind ik het niet zo fijn dat er nogal wat heen en weer gepingpongd wordt met als bedoeling gelijk te halen. De wereld is groot genoeg om verschillende meningen te laten bestaan, en ik ga er van uit dat mensen die deze blog bezoeken écht wel bezorgd zijn om problemen zoals ecologie en armoede, en ook in de mate van het mogelijk in hun eigen leven er iets willen aan doen. En daar zijn verschillende strategieën voor mogelijk, kunnen mensen kiezen om heel ver te gaan of eerder kleine stapjes te nemen. Het lijkt me niet nodig onze energie te gebruiken te bewijzen wie nu de ‘beste’ is of wie het bij het juiste eind heeft. Laat ons eerder elkaar aanmoedigen en stimuleren en zo de beweging van mensen die het anders willen versterken.

Tussen haakjes, ik heb vandaag nogal wat bezoekers uit Oostenrijk, dus ik vermoed dat de LIM-raportage van Yann Arthus-Bertrand daar is uitgezonden (of zijn het Belgen op vakantie in de Alpen?) Dus een klein woordje voor deze mensen.

Hello, people of Austria. Thank you for visiting my site. I’m sorry that all you can find here is in Dutch, and I don’t have the time nor the skills to make it also in French, English, German or Italian. I hope you understand. But do not hesitate to react (in whatever language you want). Also welcome tot the visitors of Canada, Holland, the United States, France, Sweden, Germany, Suriname, Italy, Finland, Mexico and India. NAMASTE to alle of you!

Een reactie op “hello Austria!

  1. Als je Google Analytics gebruikt, krijg je ook een overzicht welke zoekterm ze hebben gebruikt, en telt elke bezoeker maar 1 keer mee per dag. Dan heb je goed overzicht. Je kunt dan ook zien waar ze in de site naartoe hebben gesurft en met welke software, OS en welke plugin’s. Handig om je website te optimaliseren naar de bezoekers toe. Toen ik gemerkt heb dat 35% naar mijn website surfte met een mobiel toestel (pda, tablet of smartphone) heb ik een plugin geïnstalleerd om een compacte versie te tonen op die toestellen, met de mogelijkheid onderaan om over te schakelen naar de gewone site.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s