nog een paar stapjes


Zo, gisteren nog een klein stapje gezet richting 14 oktober. Ik had namelijk mijn gesprek met het ‘poll-komitee’ van Groen Gent. Dit zijn de mensen die de verschillende kandidaten evalueren en op basis daarvan een model lijst opstellen, die dan weer voorgelegd wordt aan een algemene vergadering. En aangezien het aantal plaatsen voor Groenen op de Sp-a/Groen lijst beperkt is maakt het poll-komitee serieus werk van hun opdracht. Op 10 maart zal duidelijk zijn wie op de lijst komt, nog even geduld dus…

Ik kan trouwens melden dat ik nog steeds geen antwoord gekregen heb van het Nucleair Forum, en ook niet van Siegfried Bracke op mijn vraag over de Unizo SMS en de privacy. Wat ik wel heb gekregen is een uitnodiging van jong-NVA in Geel om met hen over milieu en energie te praten. Iets wat ik graag doe, als zullen daar niet veel Gentse stemmen te halen zijn. In Zemst zou het wellicht ook lukken om een paar stemmen te halen, want zo’n bespreking van mijn show heb ik nog niet vaak gekregen.

Voor de liefhebbers van Tips heb ik hier nog een goede link. Een uitgebreide verzameling met tips voor thuis en op het werk waar zelfs kenners van milieutips nog wel enkele nieuwe ideeën in kunnen vinden. Je kan de hele verzameling tips ook gewoon downloaden. Zeg nu nog eens dat je niet wist hoe het aan te pakken…

2 reacties op ‘nog een paar stapjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s