verandering op komst


Straks mag ik mijn eerste politieke speech houden. In Stekene ben ik gastspreker op de nieuwjaarsreceptie van de partij GPS, wat staat voor Groen, Progressief en Sociaal. Het is geen kartel met Sp.a zoals in Gent maar een verzameling van groenen, progressieven en sociaal bewogen mensen.  Ik zal daarbij eens terugkijken op vorig jaar en vooral ingaan op wat de lokale politiek kan doen in de woelige tijden die ons te wachten staan.

Een interessante kijk daarop is te zien op de videozone van deredactie. Daarin legt Guy Standing uit hoe de komende jaren grote veranderingen op komst zijn vanuit de groep mensen die in steeds grotere onzekerheid  leven. Klikken en kijken, want dit is nog interessanter dan het wereldkampioenschap veldrijden in Koksijde…

http://www.deredactie.be/permalink/1.1206453

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s