aanklacht


Vandaag was ik de hele dag onderweg met onder andere een uitgebreid bezoek aan de Erasmus Hogeschool in Brussel, waar een groep studenten een heel project rond duurzaamheid in elkaar heeft geknutseld. En omdat ik geloof dat we best alles met mate doen, dus ook werken, beperkt ik mijn berichtje vandaag tot het filmpje dat de studenten hebben gemaakt. Het valt misschien wat lang uit, maar vanaf minuut 4 wordt het wel heftig. De mening van een groep jongeren, vanuit de buik…

Hier de juiste link: http://www.youtube.com/watch?v=FgBlRPwnapg

4 reacties op ‘aanklacht

 1. Mooi gemaakt.
  In mijn ogen erg emotioneel gedreven, en gefocused op wat er mis gaat.
  In mijn ogen mist het een beetje de essentiele boodschap, namelijk dat we snel iets moeten doen want dat we er zelf aan zullen ten onder gaan.
  Een kijker zou kunnen reageren op dit filmpje “ja, allemaal erge dingen, maar heb ik geen last van”
  Een beetje herkauwen van wat we allemaal al wisten denk ik dan. Maar ja, het zijn studenten, misschien zijn ze het nog aan het ontdekken.

  Keep up the good work!

  Like

  1. Ik ga ervan uit dat dit filmpje net bedoeld is voor de mensen die dit allemaal nog niet weten. Voor veel mensen is van herkauwen nog geen sprake. Hopelijk kunnen ze die mensen bereiken met hun filmpje. Alleszins moet je ervan uitgaan dat als dit voor jou herkauwen is dat je dan tot een minuscule minderheid behoord. Helaas.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s