klimaat en transitie


Vrijdag was ik op het provinciaal startmoment van de komende 11.11.11 campagne. Daar kregen we de nodige inhoudelijk en praktische info over wat er de volgende maanden zal gebeuren. En ik ben erg blij dat het thema dit en volgend jaar ook een heel duidelijk link legt tussen onze rijkdom en de armoede op andere plaatsen in de wereld. De klimaatverandering maakt wel heel erg duidelijk wat de gevolgen zijn van onze levensstijl. Volgende filmpje maakt spreekt voor zich. Bekijken en verspreiden zou ik zeggen!

Gisteren was er de transitiedag in Gent. En dank zij de mensen van ‘de wereld morgen’ hoef ik daar zelf geen verslagje van te schrijven. Je kan het hier lezen en bekijken.

PS: bedankt al voor de vele suggesties rond lokaal voedsel, het is alvast duidelijk dat ik niet van de honger zal omkomen! En nu ga ik wat rondrijden in Gent, autovrije dag en de zon schijnt!

Een reactie op “klimaat en transitie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s