Fotoshoot


Gisteren is mijn woonkamer even omgevormd tot een fotostudio. (met als gevolg een tijdelijke toename van het elektriciteitsverbruik) Fotograaf Piet kwam langs om een foto te maken die moet dienen voor de promotie van de Low Impact Man theatertournee. Deze tournee start in september is nog een stapje om nog meer mensen te bereiken (met als uiteindelijk doel: het sportpaleis natuurlijk).

Het nieuwe programma breng ik samen met een saxofonist en moet een combinatie worden van eco-codemy, muziek en samenzang, interactieve spelletjes met het publiek, sterke beelden en cijfers, nieuwe inzichten en een warme oproep om aan zelf aan de slag te gaan. Een paar stukjes ervan zijn al uitgetest op Ecopop, een volgende voorstelling komt er op 20 maart in Tilburg. Deze keer met aangepaste cijfers en grappen voor de locals…

De goesting om dit te doen heeft trouwens veel te maken met de kans die ik kreeg in het najaar 2009 om samen met Dimitri Leue een theatertournee te doen in Vlaanderen. Met 55 voorstellingen van Tegen De Lamp zijn we in zowat alle culturele centra te gast geweest.

Als ik vandaag  een culturele tip mag geven; wie de kans heeft om het nieuwe stuk van Dimitri – samen met zijn oom Warre Borgmans – te gaan bekijken moet dit zeker doen. De tournee van ‘het Lortcher syndroom’ is bijna afgelopen, maar het stuk wordt volgend jaar hernomen. Een ontroerende en grappige voorstelling over de vader-zoon relatie en over dementie. Prachtige muziek ook van Toon Offeciers. Trouwens, ook in die voorstelling kan Dimitri het niet laten om een toespeling te maken over de opwarming van de aarde. Hij zal altijd een beetje Don Kyoto blijven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s