een gewone LIM dag


Ter info, de informatie over de CO2 uitstoot van verschillende vormen van energieopwekking kan je hier nalezen. (de studie is van 2007).

Vandaag in dezelfde krant trouwens een uitgebreid interview met Ilona, Rani en Sari over het kinderboek. Daar ben ik dan wel tevreden over (tja zo ben ik dan ook weer)

Straks nog eens de LIM uitleg doen in het Frans voor radio Nostalgie, en zondag naar Amsterdam om een prijs uit te reiken. Ik mag er namelijk de ‘groene doos’ afgeven voor de theaterproductie met het meest ecologische decor. De prijs gaat naar theatercollectief de Schwalbe die een voorstelling heeft gemaakt waarbij ze zelf de energie opwekten met energiefietsen. Dat ken ik natuurlijk ook van de Tegen de Lamp tournee in Vlaanderen.

Vandaag ook nog een vergadering rond het ecologische filmfestival in Gent dat er weer aankomt en vanavond het voedselteam openhouden. Als het lukt dan nog wat achterstallige mail beantwoorden en verder zoeken naar oplossingen voor het isolatieprobleem van mijn woning. Er moet ook nog een stukje geschreven worden voor MO* meningen op maandag en natuurlijk ben ik morgen paraat op de wachtnacht.

Om het beeld van enkele dagen uit het leven van de Low Impact man compleet te maken nog vermelden dat ik vandaag een 15-tal kilometer wil lopen, want over twee weken doe ik mee met de marathon van Gent.

Kortom voor jonge mensen die zich afvragen welke beroep ze willen kiezen, low impact leven is zeker een beroep met toekomst…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s