de eerste reacties


Ongeveer 2000 mails zijn de deur uit (zowat 350 zijn teruggekomen wegens onbekend, fout adres enzovoort, daarmee is mijn bestand eens opgekuist)

Een greep uit de reacties:

“Via je blog wist ik dat je de knoop had doorgehakt en nu ga je meteen al voor de post van eerste minister 😉  Leuk dat je op de senaatslijst staat, dan kan ik hier in Brussel op je stemmen.”

“Ik stuur jou deze mail van Low Impactman Steven Vromman door omdat ik zo’n vermoeden heb dat je zijn grappige low-impactcampagne wel kan smaken. Wil je ook de vervolgmails? Dan kan je dat best aan Steven zelf vragen, zie cc”

“je bent zeker een versterking ! ik ervaar het als positief , dank om je nek te durven uitsteken”

“Wat een leuke campagne! En met fijne humor.  Ik heb helaas geen raam op fietsers of wandelaarshoogte om je affiches aan op te hangen (en geen wagen, maar dat is goed he), maar ik zal ze per facebook en mail verspreiden”

“Lieve vrienden, Sturen jullie dit door naar jullie lijsten, als je daarachter kunt staan? Ik heb zo dadelijk geen internet meer… Mijn stem heeft hij alvast!”

“veel succes met je campagne!
en zeer leuke affiches!”

“Leuk! We hangen zeker een affiche, weliswaar hebben we geen auto J.”

“Een aantal erg leuke affiches! Heb ze gepost om m’n facebook.”

“Fantastisch grappige, doch ook zeer duidelijjke  boodschappen!! Ik zal ze iets groter en in kleur printen (oeps) – om uit te hangen, doch ook om ze later nog een plaatsje te geven. Geen verspilling dus!”

“Leuke affiches, originele campagne! Succes ermee!”

“Moedige keuze! Ik wens je veel succes.”

“Mijn affiche (van de gloeilampen) hangt op en ik heb je bericht aan een hoop mensen doorgestuurd. Het is trouwens de 1ste keer in m’n leven dat ik me bezig hou met politiek, voordien had ik er weinig interesse voor. De énige keer dat ik me echt betrokken voelde, was toen Obama verkozen werd. Op dat moment geloofde ik ook echt dat verandering mogelijk was. Datzelfde gevoel heb ik nu bij jou, ik volg je al een tijd en je bent de énige waar ik ècht kan in geloven en vertrouwen. Je bent voor mij het mooiste voorbeeld van beginnen bij jezelf als je de wereld wil veranderen. Dus mijn steun en stem krijg je en ik hoop oprecht dat velen zullen volgen ;-)”

“ik moet gaan tellen in kanton Merelbeke. hopelijk zie ik veel kruisjes bij je naam en de partij. ‘smorgens zal ik ook aan je denken !”

“Heel veel succes Steven!”

“Dat vind ik nu eens een toffe campagne! Ik ben al altijd Groen en zal het altijd blijven. Goed initiatief, bomen gespaard. Er zijn er hier al geïnteresseerd, dus ik stuur het door.”

“Origineel! Succes. Patricia” (ps het gaat over Patricia Ceycens)

Hoopgevend dus! Bedankt om de affiches verder te laten circuleren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s