Harry Potter neemt de trein


Morgen ga ik voor één keer toch gebruik maken van mijn ‘status’ als derderangs  BV. Om één of andere redenen ben ik namelijk in het adressenbestand gesukkeld van het evenementenbureau dat de avant-première van de nieuwe film van Harry Potter organiseert. En zo kreeg ik vorige week een uitnodiging om aanwezig te zijn op dit evenement. Toen ik daarover iets vertelde aan Adam en Marieke was er geen discussie  mogelijk. We moeten daar naartoe. De kinderen zijn namelijk grote HP fans zijn en hebben alle boeken al verschillende gelezen, en voor al het leed dat ze als Low Impact kinderen hebben moeten doorstaan is dit wel een mooi kadootje.

Ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik erin zal slagen mezelf en de kinderen in het gepaste ‘casual chic’  aangekleed te krijgen met kringwinkel spullen én zonder strijkijzer. Een tweede probleem zal zijn dat alle VIP’s verzamelen aan een hotel in de buurt en dan met limousines naar de rode loper aan Kinepolis worden gebracht. Misschien moet ik overwegen om mijn plooifietsje mee te nemen. Want de Low Impact man die uit een limousine stapt, dat zou een fameuze deuk in mijn imago zijn.  Afwachten ook hoe het zit met de drankjes en hapjes op de receptie achteraf… zal er kraantjeswater worden uitgedeeld, zijn er vegetarische hapjes met lokale bio-producten, wordt alles geserveerd op wegwerpbordjes (en zal ik maar mijn eigen bordje meedoen)?

Beetje spannend dus, maar misschien is het toch zinniger om op zo’n high impact evenement enkele mensen te overtuigen dan nog eens voor een groep reeds overtuigden mijn verhaal te vertellen. En Harry Potter neemt toch ook altijd de trein om naar school te gaan.

Een verslagje mag je hier zondag verwachten…

harrypotter

6 reacties op ‘Harry Potter neemt de trein

 1. prijs uzelf trouwens gelukkig dat ge maar een paar keer in’t jaar zo’n high-impact evenement dient bij te wonen…

  ik word constant dag in, dag uit omringd door high-impact evenementen en personen: thuis, op’t werk, familie bijeenkomsten, …
  daarom ben ik dus des te meer benieuwd naar uw verslag om te zien om hoe je met zo’n situaties omgaat…

  Like

 2. Jammer Steven dat mijn elektrisch(omgebouwde buggy) nog niet klaar is,anders zou ik je daar afzetten met een voertuig met low-impact.

  als hij of zijn klaar is stuur ik je wel eens een foto
  mss zit er dan eens kans om samen eens tourken te doen

  allee succes

  ps je bent niet de enige die hem op die plaatsen op zijn ongemak voelt

  Like

 3. Voor die limousine zou ik ook passen. Ik zou met de fietskar erachteraan of rechtstreeks naar de cinema rijden.
  En kunt ge de kids niet verkleden als Hermelien Griffel en Ron Wemel, die vervromfraaid na een lange rit uit de Zweinsteinexpres stappen ? Zeg nu zelf, kleren strijken is toch iets voor dreuzels, niet ? Voor uzelf vindt ge ook nog wel ne rol, waarbij ge er verfromfraaid moogt uitzien :-). (Ge ziet, ik ben ook een HP fan !)

  Like

 4. Het LIM leven gaat toch gewoon verder?
  Ga gewoon met de trein/bus/fiets..
  En voor de kleren kan je misschien iets lenen van vrienden of familie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s