kerk en leven


Een interview in het Vlaamse tijdschrift met de hoogste oplage: Kerk en leven. Het is onwaarschijnlijk, maar mocht je er niet op geabonneerd zijn, hier kan je het ook lezen.

Het is trouwens een drukke week. Gisteren mocht ik in Kortrijk aan een internationale groep studenten mijn visie op duurzaamheid geven. Woensdag ben ik in de voormiddag in het Sint-Andreaslyceum in Brugge met een klimaatshow, en ’s avonds in Gent met ‘het einde van de wereld, een try-out’. Het zal een geactualiseerde versie zijn met wat stukjes van een nieuwe voorstelling in wording. Het is gratis, dus hier nog even de details: 22 maart, start 19u30, De Green Hub – UFO, Sint-Pietersnieuwstraat 33, Gent. Inschrijven kan hier. Donderdagmorgen mag ik in de legendarische Urban Dance zaal om met leerlingen van Pius Tien over de toekomst na te denken. De school organiseert twee projectdagen met een behoorlijk indrukwekkende reeks sprekers en thema’s. Tegen de avond is het in Oostkamp te doen voor misschien wel de laatste boekvoorstelling van Amor Mundi. Vrijdagavond ben ik in Oud-Heverlee, een eco-comedy voorstelling voor de lokale Groen afdeling. Ook die voorstelling is gratis. En zondag sluit ik de week af, opnieuw in het UFO gebouw in Gent. Daar mag ik een inzicht delen samen met mensen als Rika Ponnet, Jan Dumoulyn en Walter Van Steenbrugge. Alle info en (gratis) inschrijven kan hier.

Toen ik 15 geleden aanstalten maakte voor mijn low impact experiment had ik nooit gedacht dat dit er allemaal uit zou voorvloeien. Hoe zeggen ze dat in K&L? Gods wegen zijn ondoorgrondelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s