een hoopje Hoop


Kan je een tenniselleboog krijgen van boeken te signeren? De voorbije dagen heb ik zo’n driehonderdvijftig boeken gesigneerd, ingepakt en verstuurd. Het is een ingewikkelde logistieke operatie met aanmaken van verzendetiketten, de juiste boeken naar de juiste mensen sturen enzovoort. Gelukkig heb ik hulp van een vrijwillige fietskoerier die pakketjes rondbrengt in het Gentse. Ik kreeg ook al wat berichten van tevreden mensen die hun boek goed ontvangen hebben. Tijdens mijn eerste lezing (klinkt wel bijbels) van het jaar in Tielen had ik een fijne babbel met iemand die het al helemaal gelezen heeft. (Klein detail, wegens te weinig openbaar vervoer ben ik gewoon met een Tesla van Dégage naar Tielen gereden.)

Van Vuurman Dirk kreeg is deze eerste reactie:

Gisteren ben ik uiteraard meteen beginnen lezen in jouw nieuwe boek. De combinatie van cartoons en jouw heerlijk los taalgebruik vind ik fantastisch leuk om te lezen. En net zoals in Amor Mundi, is jouw kennis en opzoekingswerk tastbaar aanwezig in het boek.

Het boek is ondertussen te koop bij Blommm, Lokaal, boekhandel Limerick en de Ohne. Niet toevallig vier van de fijnste zaken in Gent. De eerste boekvoorstellingen zitten bijna vol, maar je kan nog een plek reserveren voor dinsdag 17 (vlakbij Gent-Sint-Pieters) en zaterdag 21 januari (vlakbij Dampoort Station). Vorige week verscheen een positieve bespreking in Het Laatste Nieuws. De crowdfunding loopt nog tien dagen, ik ben heel dankbaar dat al meer dan 200 mensen het boekproject steunen.

Dus ja, u leest nu een bericht van een tevreden man. Dat kan je ook zien op deze foto, gemaakt door Gunther Fobe, die de prachtige layout van het boek maakte. Dit is het moment waarop ik de eerste doos met boek net heb uitgepakt.

6 reacties op ‘een hoopje Hoop

 1. Bij mij is nu ook het boek zelf aangekomen. Het leest aangenaam dankzij de humor, hoewel het om een zeer serieuze zaak gaat. De layout en de cartoons maken alles wat verteerbaar. Succes er mee, Steven!
  Hugo Van Dienderen co-voorzitter Grootouders voor het Klimaat Antwerpen Wapenstraat 2 bus 2 2000 Antwerpen 03 288 77 47 GSM 0495 52 37 69 hugovandienderen@g hugo.vandienderen@groen.bemail.com http://mail.com/ Grootouders voor het Klimaat op internet: https://www.facebook.com/GrootoudersvoorhetKlimaatBe/ https://www.facebook.com/GrootoudersvoorhetKlimaatBe/ https://www.grootoudersvoorhetklimaat.be/ https://www.youtube.com/channel/UCVkLzKTeDQTPf9S4D0BTAMg https://www.youtube.com/channel/UCVkLzKTeDQTPf9S4D0BTAMg
  https://vimeo.com/gvhk https://vimeo.com/gvhk https://twitter.com/Grootouders_vKB https://twitter.com/Grootouders_vKB

  Like

 2. Beste Steven, dank voor je boeken en voor zoveel signeren. Ik heb al wat gegrasduind in ‘Hoop’ en wat wij doen bij hittegolven is een zwarte t shirt helemaal onderdompelen in water, uitwringen en zo aandoen. Ik kan zeggen dat je het er zelfs koud van krijgt. Als de t shirt opgedroogd is, kan je dit opnieuw doen. Om te slapen, doen we ditzelfde met een handdoek die we op ons leggen. Door dat verdamping koude teweeg brengt, is dit een heel goede methode.

  Like

 3. Hallokes Steven,
  Wil je a.u.b. het boek ” HOOP” opsturen naar Gilbert Hinnekint Veemarkt 22 3290 Diest, en hoe moeten we betalen!!. Groetjes en succes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s