we zijn vertrokken


Het was een paar weken stil op deze blog. Alle aandacht ging naar het afwerken van het manuscript van mijn nieuw boek en het organiseren van de hele productie. Nu is alles in gang gezet. De titel en cover zijn afgewerkt, de laatste punten en komma’s zijn op de juiste plaats terecht gekomen. De vormgever is druk bezig om er een prachtig boek van de maken en de drukker verwacht binnen 10 dagen de drukklare bestanden. Als alles goed gaat, dan zal het boek er zijn tegen driekoningen.

Net zoals bij Amor Mundi geef ik het boek in eigen beheer uit, in samenwerking met Skribis. Voor mij de ideale formule omdat ik een zeer degelijke begeleiding krijg en toch de controle heb over alle details van het boek. Voor wie daar benieuwd naar is, de productie kost (zonder het drukken zelf) voor dit boek zal ongeveer 5700 euro bedragen. Daarbij is uiteraard 0 euro gerekend voor het schrijven zelf.

Ik organiseer voor dit boek opnieuw een Crowdfunding. Wie wil kan de productie van het boek steunen door het op voorhand te bestellen. Als het lukt om het voorziene bedrag bij elkaar te krijgen kan ik het boek aan een democratische prijs aanbieden (ik mik op 15 euro, inclusief BTW en het uitneembaar actieplan). En zo hou ik zelf ook nog iets over ter compensatie van het schrijfwerk. Er zijn verschillende opties om te steunen, dus neem gerust een kijkje op de crowdfundingpagina. Alvast bedankt voor de steun, en vanaf nu zullen hier weer regelmatig blogberichten verschijnen!

2 reacties op ‘we zijn vertrokken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s