vooruitblikken


Ondertussen zijn de eerste 10 boekvoorstellingen achter de rug. Toch fijn om telkens in gesprek te kunnen gaan met (potentiële) lezers en verhalen van hoop en wanhoop te kunnen delen. Voor wie net als ik cijfertjes graag eens een excel maakt, hier een klein overzichtje.

Tijdens de paasvakantie is het wat rustiger, maar het zijn wel stuk voor stuk interessanteplekken. Een bijzondere ontmoeting met Low Impact Woman in Booishot, een boekvoorstelling op de markt van Kaprijke, eentje bij de Grootouders voor het Klimaat in Lichtaart, op een prachtige boot in de Westhoek en in de heerlijke Stuyverij in Kortrijk. Misschien is dat het nog het leukste van de marathon, ik ontmoet overal boeiende initiatieven en mensen die zo een plek in Amor Mundi zouden kunnen krijgen.

Vorige week de theaterversie gespeeld in de Centrale. Graag deel ik enkele foto’s van Freddy Willems.

volgende keer te zien in Leuven op 22 april: https://www.30cc.be/nl/programma/item/amor-mundi-a-dream-for-the-future

Wie voor de volgende maanden nog op zoek is naar interessante activiteiten, hier enkele suggesties.

11 mei: een avond rond klimaatangst en verbinding in Gent

21 en 22 mei: een tweedaagse rond Actieve hoop in Gent

7 tot 10 juli: een festival rond ecopsychologie in Waarbeke, met onder andere de bijzondere Matthijs Schouten

Een reactie op “vooruitblikken

  1. Nog een waargebeurd Amor Mundi-achtig tafereel: ik belde daarstraks nog eens met mijn nicht in Australië. In haar stad was in hartje hittegolf (10 dagen van +40° deze zomer) de elektriciteit uitgevallen omdat al die airco’s een te grote belasting waren op het netwerk. Men kon niet snel herstellen omdat er teveel risico was op (bos)brand, dus moest de herstelploeg vergezeld worden van brandweer. Bepaalde huizen hebben een week zonder elektriciteit gezeten, bij mijn nicht thuis was het na twee dagen in orde. Door de diepvriezer en frigo niet open te doen was het eten bewaard gebleven, behalve enkele groenten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s