SongsforCOP#26-verlengingen


Lap, mijn lijstje met klimaatsongs is opgebruikt en de COP in Glasgow wordt verlengd. Ze geraken er niet uit.

Gelukkig is er Marc – bijzonder actief én muzikaal lid van grootouders voor het klimaat. Hij wees me op een bijzonder project. De onzekere vier seizoenen, een variatie op het bekende muziekstuk van Vivaldi. Veertien orkesten uit alle continenten brengen een ongewone versie, rekening houdend met de te verwachten verandering bij de seizoenen. Neem een kijkje op deze site, en ervaar wat het betekent als vertrouwe melodieën plots van tempo veranderen, of vals gaan klinken…Een weinig aantrekkelijk toekomstbeeld, hopelijk beseffen ze dat in Glasgow ook.

Hier een voorproefje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s