schoon geld en schone kleren


Toeval bestaat niet. Mijn proefstukje over geld komt ongeveer tegelijk online met de nieuwe campagne van Grootouders voor het klimaat. Een campagne over GELD. Op deze site kom je alles te weten. En het is inderdaad een zeer goed idee hiervoor senioren aan te spreken. Want doorgaans hebben ze iets meer spaarcenten dan de doorsnee jongere. Steunen en delen dus!

_Onze spaarcenten voor hun toekomst_ from Grootouders voor het Klimaat on Vimeo.

Voor een andere doelgroep wil ik graag nog een mooie campagne delen. Want kledij blijkt ook een belangrijke rol te spelen als we kijken naar broeikasgassen, landgebruik, watergebruik, pesticiden én werkomstandigheden. Daarom nodig ik je uit even een kijkje te nemen bij 30dayswardrobeprogramme. Een project van een gedreven vrouw met een missie:  stralend en modieus voor de dag komen, zonder dat je mens of milieu schaadt.

In mijn ’30 Days Wardrobe’-programma worden deelnemers een maand lang uitgedaagd om hun kleerkast onder de loep te nemen. In vier modules, waarbij persoonlijke begeleiding centraal staat, worden ze naar een duurzame kleerkast gegidst. Ze leren hun kleerkast kennen, ontdekken hun stijl, ontwikkelen een positief zelfbeeld en staan stil bij wat bewust kopen voor hen kan betekenen. Na het programma kleden de deelnemers zich iedere ochtend zonder stress aan, beleven ze meer plezier aan wat ze dragen en ontdekken ze wat er in hun kledingkast ontbreekt.

Je kan het programma alleen op jouw eigen tempo volgen of samen in de gesloten facebook groep. Deelname bedraagt € 75 in early bird (€95 volle prijs). Start is zaterdag 27 maart. 

Foto Frederik Beyens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s