eindejaarsaanbiedingen


Ik ga ervan uit dat lezers van deze blog geen interesse hebben in Black Friday. Een nogal belachelijk evenement om het losgeslagen consumentisme nog wat meer op de spits te drijven. Voor wie op zoek is naar een meer zinvolle besteding van tijd en middelen hieronder toch een aantal opties.

Samen met Fanny Mattheusen (Hummus) gaan we een weekend mee in het gedachtegoed en de oefeningen van Joanna Macy. Beseffend dat we leven in de tijd van ‘De Grote Ommekeer’, is zij op zoek gegaan naar de diepere lagen van bewustzijn die ons kunnen helpen de juiste dingen te doen in het leven. Zij verbindt innerlijke transitie met activisme in de buitenwereld, binnenmotor met buitenkracht. Een weekend voor al wie haar verbondenheid met het levensweb wil verbreden of verdiepen. De 3-daagse gaat door in Drogenhof, een bijzondere plek gericht op ontmoeting en verstilling. Voor wie? Iedereen die nieuwe manieren zoekt om in deze tijd van verwarring en verandering staande te blijven. Mensen die actief zijn in de klimaatbeweging, die zelf met groepen werken of innerlijke processen willen koppelen aan een actief engagement voor een rechtvaardige en duurzame wereld.   Praktisch: van vrijdag 31 januari om 18 uur tot zondag 2 februari 2020 om 16 uur. Plaats: Groepsverblijf Drogenhof, Drogenhof 51, 3210 Lubbeek Inschrijven via dit formulier Basisprijs: 300 euro (excl BTW) voor begeleiding, slapen en maaltijden  Je ontvangt ook gratis het boek Actieve Hoop van Joanna Macy. Meer info

Omdat er zoveel mensen zijn boeiende zaken te vertellen hebben, maar soms niet goed weten hoe ze hun verhaal aan de man kunnen brengen organiseer ik drie edities van de Masterclass spreken met impact: Antwerpen 17 december 2019, Lubbeek 30 januari 2020, Gent 18 februari 2020. Bij elke Masterclass geef ik gratis een wildcard voor een organisatie die werkt aan een duurzame rechtvaardige wereld. Voor Antwerpen gaat die naar ‘grootouders voor het klimaat‘. Wil je zelf de wildcard voor Lubbeek of Gent stuur een mailtje met je motivatie naar steven@lowimpactman.be

Nu we toch bezig zijn. Op 13 december gaat in Gent voor de 54ste keer de voorstelling ‘het einde van de wereld, een try-out?’ door (al lang geen try-out meer dus). Trouwens, wie het bijhorende boek wil bestellen (10 euro) kan dit doen via steven@lowimpactman.be.

Een reactie op “eindejaarsaanbiedingen

  1. Dadelijk stuur ik een tekst van de Dalai Lama naar het Boeddhistisch Dagblad over onze relatie in het verleden met bomen. Dit naar aanleiding van twee lanen oude bomen die in onze buurt vernietigd zullen worden om plaats te maken voor wat ik noem ‘ flut boompjes ‘. Ik rouw met Joannah Macy om het verlies.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s