echte groene stroom


Ik schreef hier al eerder over een studiedag van de Vreg waar het ging over herkomst van onze stroom. Toen al werd aangekondigd dat de consument daar binnenkort meer zou over weten. En vandaag is het zo ver: op de site van de Vreg kan je nu transparant zien waar en hoe de verschillende leveranciers hun stroom opwekken. Een verhelderende tool die hopelijk veel consumenten, bedrijven en organisaties ertoe aan zal zetten om te kiezen voor echte groene stroom.

VREGherkomst

Bekijk je eigen leverancier op http://vreg.be/nl/herkomst-stroom en ga schakel meteen over naar de groenste keuze!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s