Groen breit voor iedereen


Dit is wat mij betreft dan toch het allerlaatste filmpje van deze campagne. Misschien heb je het al ergens zien opduiken, want het is behoorlijk snel opgepikt door diverse media. Je mag het gerust verder delen, al heb ik nog liever dat je het stukje van gisteren naar je vrienden en bekenden doorstuurt. Dit kan makkelijk door gewoon deze link te kopiëren en te verspreiden.

Mocht je trouwens nog vrienden of kennissen uit Oost-Vlaanderen willen uitnodigen om Groen te steunen kan je eventuele deze voorbeeldmail gebruiken (geschreven door een goede doch kritische vriendin twee jaar geleden). Alvast bedankt voor alle steun!

Een reactie op “Groen breit voor iedereen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s