plaats 15, Vlaams parlement


Voila, de beslissing is al een tijdje geleden gevallen, maar nu de campagnefoto er is kan ik maar meteen uit de kast komen. Ik doe mee met de verkiezingen op 25 mei, ik sta op de lijst voor het Vlaams parlement op de 15de plaats. Dat wil zeggen dat enkel Oost-Vlamingen op mij kunnen stemmen – sorry, voor potentiële kiezers  in andere provincies – en dat ik enkel hypothetisch verkiesbaar ben.

affiche2014Het gaat er mij niet om een zitje te veroveren in het Vlaams parlement (ik heb al mijn handen behoorlijk vol met de Gentse gemeenteraad), maar vooral om de Groene lijst zo stevig mogelijk te steunen, want het lijkt me toch belangrijk dat er duidelijk signaal komt dat thema’s als klimaat, sociale rechtvaardigheid en milieu wél belangrijk zijn. Daar zijn de andere partijen toch niet echt mee bezig.

Ik hoop dus vooral er mee voor te zorgen dat we in Oost-Vlaanderen een zeer goed resultaat halen, wat er misschien zou kunnen voor zorgen dat Sara Mathieu die op de tweede plaats staat wél een zitje kan veroveren.

Ik vind het nog wat te vroeg om nu volop in campagne te gaan, maar ik ben natuurlijk aan het broeden op een paar leuke dingen voor de mensen (en de media) om zo op een originele manier toch wat andere accenten te kunnen leggen.

Wie graag een affiche voor het raam wil hangen moet ik al meteen teleurstellen, er zijn er geen! Maar misschien komt er wel iets anders… wordt vervolgd…

3 reacties op ‘plaats 15, Vlaams parlement

 1. Een man en zijn ambities, wens je enorm succes, geloof me een wereld apart die je zal binnen treden.
  Enorm boeiend,
  We hangen je foto van het artikel wel op de achterraam van een auto, ga deze aan een vriend geven die rijd met een enorme grote Mercedes die veel zuipt en goed wat co2 in de lucht spuit.
  (grapje, alhoewel!)
  Maar toch beter dan op de achterraam van een deux cheveaux.
  Anders lijkt het of je duwd de wagen vooruit, al waren da vried goe bakskes destijds.
  Ik duim alvast voor je.

  Like

 2. allez vooruit Steven (oeps vooruit is van de sossen in Gent) succes met de campagne. Ben benieuwd wat er uit je groene mouw zal komen… een groen konijn, bidons zuivere lucht, biomest voor stadtuintjes… we zien wel

  Like

 3. Ik ben blij dat jij op de lijst staat, nu weet ik weer op wie en voor wat ik moet stemmen. En: ik ben nog blijer dat er geen affiches zijn met je kop op, want ik heb een grondige hekel aan die overmaat aan affiches met koppen die nu overal gaan verschijnen. We hebben thuis al zitten fantaseren om zelf een affiche “oude stijl” te maken, zo één waarop staat waarvoor je bent (zoals eentje van Groen of Agalev vroeger: “de anderen beloven de hemel, wij bewaren de aarde”).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s