uitnodigingen


Zondag is er bij me thuis alweer een huiskamerconcertje met Michael Holt en Mieke Delauré. Michael Holt is bezig met een indrukwekkende tournee en komt voor de tweede keer langs bij me thuis. Hij toert via Canada, New York, Zweden, Denemarken, Duitsland, België en Engeland. Michael zorgt voor een mix van geëngageerde, poëtische en grappige nummers afgewisseld met een aantal klassieke stukken op de piano. Als extra breng hij een duet met buurvrouw en celliste Mieke De Lauré. Wie er nog bij wil kan zijn kan de details vinden op deze facebookpagina. Het beloofd in elk geval een fijn concert te worden.

vrommanEn nu ik toch aan het uitnodigen ben, de volgende weken komen er een hele reeks try-outs van mijn nieuwe voorstelling ‘stop met klagen’, de opvolger in wording van de LIM klimaatshow.

Mijn betrachting deze keer is de toeschouwer goesting en moed geven om de verandering zelf in handen te nemen. Deze keer geen onheilspellende verhalen over klimaatverandering maar inspirerende voorbeelden van mensen die het verschil maken. Daarbij gaat de aandacht niet zozeer naar de praktische tips (die we ondertussen al voldoende kennen) maar wil ik het hebben over veranderingen die te maken hebben met bewustzijn, verbondenheid, generositeit en activisme.

Stilletje hoop ik op die manier duidelijk te maken dat het geen zin heeft te sakkeren op iedereen die volgens ons ‘verkeerd’ bezig is, maar dat wijzelf op vele manieren kunnen zorgen dat de toekomst er hoopvol uit ziet.

Hier alvast de data van de komende try-outs

22 november, 19u30, EVA vzw, Gent

29 november, 20u, Herberg Macharius

12 december, 12u30, Bond Moyson, Zwijnaarde

13 december, 19u30, voedselteam Gent Sint Pieters

14 december, de Zuidkant (19u diner, rond 21u try-out)

16 december, 11u, Opec, Leuven

11 januari, Qarfa, Aalst (diner en try-out)

Als je er graag bij bent, of meer info wenst over een van de voorstellingen, geef maar een seintje. (steven@lowimpactman.be)

Een reactie op “uitnodigingen

  1. U zit op de juiste weg, stap voor stap, iedere stap bekijken of de weg die u wil volgen, het pad dat u wil afleggen, een hart heeft, een doel van rust, liefde in het innerlijke en vrijheid, en of dit doel en de middelen ervan het doel heiligt het te bereiken in ook het goede voor anderen, maar u is op weg naar vrijheid, heeft het pad geen hart leg het dan niet af en laat het denken zwijgen en kies voor dat wat u voelt dat u naar de weg van beter en anders leid.
    Bedankt Steven dat u op deze aarde is.

    Patrick.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s