my fair baby en andere fraaie dingen


Hier kan je een samenvatting bekijken van de transitie dag op de boekenbeurs. Meer nog, je kan zelf een boek winnen als je het filmpje uitkijkt en een paar vragen beantwoord op de site van Sumo TV. Dit is een internet zender die ecologische en sociaalbewuste initiatieven in de kijker wil zetten. Je kan op hun site dus best nog wel wat interessante informatie vinden.

De mensen van Sumo hebben trouwens nog een andere hobby. Ze komen op voor het bestaansrecht van kunstzinnige groenten en fruit. Vooral als aanklacht tegen de vele tonnen groenten en fruit die worden weggegooid omdat ze niet voldoen aan het schoonheidsideaal. Meer info op deze facebookpagina. 

babyspulEn nu we toch bezig zijn met ongewone dingen: Netwerk Bewust Verbruiken, Gezinsbond, Vredeseilanden en Max Havelaar lanceren My Fair Baby, een project dat jonge ouders informeert rond duurzaam opvoeden.

Werd je afgelopen jaar ouder, of verwacht je een kind? Ben jij of is je partner zwanger? Heb je net een kindje gekregen? Dan willen de initiatiefnemers graag horen welke keuzes jij momenteel maakt rond voeding, verzorging en de aankoop van babyspullen.Vul dan de My Fair baby-startenquête in en maak kans op een waardebon van webwinkel Villa Kakelbont, ter waarde van € 50.

Het project zal drie jaar lopen en ongetwijfeld nog heel wat boeiende info opleveren. Wellicht ook binnenkort op Sumo teevee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s