vergaderitis


Vanavond de eerste commissie vergadering van het seizoen en meteen de start van een hele reeks politieke vergaderingen – nog 16 stuks in september om precies te zijn. En daar heb ik de informal summit niet bijgerekend, want jullie waren met 89 % wel duidelijk over mijn verplichtingen. Naast de gewone commissie vergaderingen en de gemeenteraad deze maand zijn er ook extra overleg momenten ter voorbereiding van het komende impulscongres met het oog op 2014. Want politici leven niet volgens de seizoenen maar volgens de verkiezingen…

Daarnaast plan ik de volgende maanden nog een aantal try-outs van mijn nieuwe show in wording. De test gisteren is goed verlopen. De tent zat tot de nok vol (er waren dan ook maar 30 stoelen), er is redelijk wat gelachen (niet onbelangrijk als je je voorstelling de naam eco-comedy geeft) en de boodschap kwam precies wel over. Ik kreeg achteraf nuttige suggesties en begin te voelen welke stukken al of niet werken. Ik ga mezelf voldoende tijd geven om de show bij te werken en zal hier binnenkort nog meer data en plaatsen voor try-outs meegeven. Dit zal je hier allemaal kunnen lezen.

IMG_0905Het was trouwens weer heel inspirerend om op het fair festival te zien hoeveel mensen, organisaties en ondernemers concreet bezig met nieuwe oplossingen voor de toekomst. Ideeën en creativiteit zijn in voldoende mate aanwezig, nu nog het bewustzijn over de noodzaak tot veranderingen en komt nog in orde. Ik zal in elk geval blijven proberen op de vele politieke vergadering een steentje bij te dragen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s