komaan Sabine en Jill


Je hebt het wellicht al in je agenda staan: Sing for the Climate op 22 en 23 september. Overal in het land zingen duizenden mensen om politici te porren om nu eindelijk iets te doen aan het klimaatprobleem. Ik mocht ook meezingen op het clipje en hoop dat de vele B.V.’s die hun schouders achter de actie zetten ook in hun eigen levensstijl wat aandacht besteden aan de impact die ze veroorzaken. Helemaal gerust ben ik er niet in als ik hoor hoe sommigen van hen op de radio bvb volop auto’s aanprijzen.

Ik wil echter vooral een suggestie lanceren voor Jill, Sabine en Frank en de andere weermannen en vrouwen die regelmatig op de buis komen. Misschien is het naar aanloop van Sing for the Climate een goed idee om het weerbericht eens op een andere manier te brengen.  Dit filmpje is best grappig, maar vergeet niet gebaseerd op wetenschappelijke gegevens…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s