volgend seizoen


Zo, ik heb net 2 x 17 handtekeningen gezet onder de contracten van de voorstellingen van de Low Impact Man theatershow voor het seizoen 2012-2013. Een beetje tot mijn eigen verbazing blijven gemeentes en culturele centra deze voorstelling boeken. Ik moet er wel bij zeggen dat het vooral om schoolvoorstellingen gaat, voor het grote publiek zijn er enkel voorstellingen in Halle, Meeuwen-Gruitrode, Leuven, Peer en Beernem. Daarnaast ga ik ook nog wel solo op pad (al probeer ik het aantal lezingen en shows te verminderen, want wie weet heb ik daar vanaf 14 oktober veel minder tijd voor).

Vanaf 16 oktober is er nog een nieuw aanbod. Dan gaat ‘2019‘  in première, misschien wel het eerste Nederlandstalige ‘klimaatstuk’ voor kinderen. Ik heb het geschreven in opdracht van het Educatief Theater Antwerpen, binnenkort beginnen de repetities en vanaf 16 oktober zal deze voorstellingen op reis gaan naar de Vlaamse scholen. Best wel spannend. Wie de eerste voorstelling in Antwerpen wil meemaken kan nu al reserveren via de site van ETA.

En zo blijf ik nog even bezig om de medemens te laten zien wat we kunnen doen en waarom we het zouden moeten doen. Het sportpaleis is nog niet geboekt, al heb ik even gepolst bij Kris Wauters toen ik vorige week naast hem stond. Hij wist me te vertellen dat dit wel kan, maar héél duur is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s