op de buis


Je zou gaan denken dat het weer komkommertijd is, want de voorbije weken zijn er weer verschillende TV-zenders bij mij terecht gekomen. Twee weken geleden mocht ik met Flor ‘stand by nie’ gaan zingen voor TV-Limburg, en twee dagen later kwam  ‘Voor de Show’  langs om de voorstelling in Overpelt te volgen (al is dit nog niet uitgezonden denk ik).

Gisteren mocht ik naar TV-Oost, waar ik nog eens de ecologische voetafdruk mocht toelichten (let op mijn Bankroet T-shirt). Na de eerste reclameboodschappen is het mijn beurt, op het einde van de aflevering is er nog een tof optreden van de gasten Trashbeatz. In tegenstelling tot sommige andere ervaringen had de presentatrice Frances Lefebure het gesprek goed voorbereid en liet ze gewoon uitspreken. Bravo voor TV-Oost dus.

http://www.tvoost.be/content/design/anim/player.swf

Vandaag was hier dan weer een ploegje van Telefacts, ze zijn een reportage aan het maken over voor- en nadelen van andere woonvormen zoals co-housing.  Aangezien ik ook een kleine 10 jaar in een ecologische woongemeenschap heb gewoond mag ik daar dan ook een woordje over placeren.  Ik ben er trouwens soms van verbaasd hoeveel TV-zenders er allemaal zijn. En aangezien ze ook hun zendtijd moeten gevuld krijgen is er soms aandacht voor ecologie en andere maatschappelijke thema’s.  Nu maar hopen dat er iemand kijkt…

(Wie nog op zoek is naar info over de No Impact Week; HIER klikken)

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s