moe maar tevreden


Jeff zit terug op de schoolbanken dus neem ik mijn blog weer over. Het was een goed gevulde dag gisteren, en ik wil Jeff bij deze nog eens bedanken voor zijn enthousiaste medewerker. En van volgende dagen zou een stukje ervan te zien moeten zijn op het nieuwe VTM programma ‘voor de show’. Ik ben benieuwd.

Op dit moment (vrijdagavond) zijn mijn batterijen ook ongeveer leeg. Op een week tijd 2 shows en 8 lezingen is toch wel een beetje veel. In totaal heb ik wel zo’n 600 mensen bereikt (waarvan zeker de helft jongeren).  Als de helft van deze mensen nu al de helft doet van de acties waarvoor ze zich hebben geëngageerd zijn we toch weer een stapje vooruit.

Maar dus vanavond en morgen tijd voor vrienden, familie en niksen. Tussendoor ga ik wel even snel langs bij bij de actie van Netwerk Vlaanderen op de Kouter. Met ‘kolenkermis’, een politieke actie om ervoor te zorgen dat banken niet langer investeren in vervuilende kolencentrales. Trouwens, met de huidige toestanden rond Dexia verdienen actiegroepen als Netwerk Vlaanderen al onze steun. Het onderzoekswerk dat ze doen maakt duidelijk wat er gebeurt met u en mijn geld.

Volgende film kunnen ze wellicht binnenkort ook over Dexia uitbrengen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s