vandaag Zuiddag, welkom Jeff…


Vandaag zullen duizenden jongeren gratis een dag werken voor een of ander bedrijf: Zuiddag. Dit doen ze om geld in te zamelen voor een aantal projecten in het Zuiden, met name in Tanzania. Mezelf een bedrijf noemen zou wat overdreven zijn maar ik heb vandaag dus ook een Zuiddag assistent. Straks verwacht ik Jeff in het Ecohuis in Antwerpen waar er drie klimaatshows zijn voor scholen, en daarna gaat hij mee voor de Show in Overpelt. Een van de taken die hij zal krijgen is het schrijven op mijn blog. Dus later op de dag mag  je hier een of meer berichtjes van Jeff verwachten. En wat zijn rol vanavond zal zijn is nog te bekijken, wie weet wordt het iets zoals vorig jaar studente Lien bij Bart Peeters…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s