het verslagje


Voila, de première zit er op. Het is een fijne avond geworden met bijna 200 aanwezigen in de gezellige zaal van de Scala. Er waren heel wat bekenden, en zowat iedereen die in Gent actief is op ecologische vlak wat er aanwezig. Mensen van voedselteams, van de Letsgroep (zij konden trouwens betalen met stropkes), van 11-11-11, van het Gents Milieu Front, van de zelfoogstboerderij het Wijveld, van de transitiegroepen, autodelers en volkstuiniers. Een echte thuismatch dus.

Vooraf was ik wel een beetje zenuwachtig, want de verwachtingen waren hoog gespannen. Zelf beweren dat je aan eco-comedy gaat doen is natuurlijk niet zonder risico, en nogal wat mensen vroegen zich af hoe dit zou aflopen. Door een hevige regenbui zijn we met 10 minuten vertraging gestart. Maar alles liep als een trein, we hebben geen fouten gemaakt, er werd flink wat gelachen, er kwam wel een heel bijzondere kandidaat meedoen met de kwis (duidelijk iemand die NIET thuishoort bij het type-publiek dat ik net beschreven heb. Zelfs een verspreking gaf aanleiding tot de nodige hilariteit. Het enige wat niet gelukt is, is de slotfoto. Ik wou namelijk een foto vanop de scène maken met de applaudiserende zaal op het einde, maar wellicht heb ik op een fout knopje gedrukt. Nu er zijn wel wat foto’s gemaakt vanuit het publiek, wie een foto heeft mag die zeker doormailen: steven@lowimpactman.be  (hier al eentje, met dank aan Ilse)

Na de show was er uitgebreid tijd om na te kaarten met het publiek, en het is erg leuk om positieve reacties te krijgen. Er waren ook nog suggesties rond nog verbeteringen of andere accenten. De voorstelling is ook opgenomen op video om achteraf nog eens grondig te kunnen analyseren.

De volgende voorstellingen van deze show zijn nu Beringen (18 okt) en Overpelt (20 okt).

Om af te ronden, nog een reactie van een van de bezoeker. Laat gerust je eigen reacties achter!

Ik vond de voorstelling deze avond meer dan geslaagd!!! Een tof duo, prachtige muzikale momenten, de nuchtere feiten, jouw oprechte bekommernis om onze planeet én medemensen, mijn lachspieren die serieus werk gehad hebben… kortom voor mij mag je morgen al naar het Sportpaleis gaan!!!

 Griet

2 reacties op ‘het verslagje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s