een jaar vol verrassingen…


Ik weet niet hoe het met de algemene feeststemming is, maar het filmpje hieronder lijkt me ook wel iets voor het nieuwe jaar. Wie zingt in een koor en wil dit hier eens organiseren? Ik wil wel op zoek gaan naar een gepast winkelcentrum…

Ps: over feesten gesproken, er zullen weer heel wat flessen ontkurkt zijn. En misschien is de vraag dan, wat doe je met de kurken? Vooral niet in de vuilnisbak gooien (tenminste als het echte kurken zijn). Kurk is een prima isolatiemateriaal en wordt op een aantal plekken apart ingezameld. Er zijn 681 inzamelpunten in het hele land!  Netjes bijhouden en bij gelegenheid ter plaatse gaan afleveren a.u.b. (en daarmee heb je een tweede goede daad voor dit jaar!)


Een reactie op “een jaar vol verrassingen…

  1. .
    Steven – prachtig – over de andere kant van de munt wil ik het nu niet hebben, op de zijkant van onze euro staat ook nog wat: God Zij Met Ons – ik ben hooguit een eenmanskoor in Amsterdam – Beste Wensen – groet – Niek
    .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s