niet gewonnen


Zo, ondertussen heb ik ergens gelezen dat het programma ‘Low Impact Man’ net niet gewonnen heeft bij de uitreiking van de International Media Excellence Awards in Londen. Niemand heeft mij iets laten weten maar op een site van Kempenactueel (!) las ik dan toch het volgende:

Ook het Ketnet-programma Karrewiet in Haïti, het Radio 1-stuk State of the Union en het Canvas-programma Low impact man waren genomineerd voor de AIB International Media Excellence Awards, maar zij konden hun nominaties niet verzilveren. In de categorie Best Coverage of Climate Change, een publieksprijs, werd Low impact man nipt tweede na Earth Rescue Operation van Phoenix Satellite Television.

Al goed dat mijn geluk daar niet van afhangt. En bedankt aan iedereen die gestemd heeft! Volgende verkiezingen beter?

En nu ga ik de straat op om postkaarten, potloden en chocomelkpoeder voor 11-11-11 te gaan verkopen. Het ondersteunen van de landbouw in Centraal Afrika lijkt me iets belangrijker dan een of andere opgepepte mediaprijs…

Een reactie op “niet gewonnen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s