uncoal facebook…


Zoals waarschijnlijk nog wat andere mensen heb ik ook mijn facebookprofiel. Het is zeker een handige manier waarop mensen mij kunnen vinden, en waarvan ik ook wel eens gebruik maken om mijn ei kwijt te kunnen. Maar wat blijkt nu, voor het grote energieverbruik van de facebook servers wordt vooral beroep gedaan op de vervuilende elektriciteit van steenkoolcentrales.

Dus sluit ik me graag aan bij Greenpeace die een oproep doet om ons ongenoegen daarover te laten blijken. Eerste het mooie filmpje bekijken en dan klikken op deze link. Bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s