hier komt Amor Mundi


Het is bijna zover. Het boek, dat ik deze zomer hier publiceerde onder de titel ‘Man’, wordt uitgegeven. De titel is aangepast, de tekst minutieus uitgekamd op mogelijke foutjes. Opmerkingen en suggesties van vele lezers zijn verwerkt. Veel dank dus aan iedereen die op een of andere manier een bijdrage heeft geleverd.

Op dit ogenblik is een ploeg mensen hard aan het werken om ervoor te zorgen dat het boek beschikbaar is vanaf 15 januari. De coverillustratie is gemaakt door Inez Louwagie, de vormgeving gebeurt door het topteam van Karakters, het drukken en verzenden via maatwerkbedrijf Mirto en de coördinatie door Skribis. Ik geef het boek uit in eigen beheer, maar met professionele ondersteuning.

Praktisch: paperback, genaaid, +/- 300 pagina’s met enkele illustraties (kaarten en grafieken).

Het doel is tonen dat een andere toekomst mogelijk is, en zoveel mogelijk mensen uitnodigen en inspireren om daaraan een bijdrage te leveren. De eerste versie (met foutjes) blijft op deze blog voor iedereen beschikbaar, vanaf nu is het mogelijk het boek te bestellen in voorverkoop. Door nu te bestellen help je me ook de productiekosten te financieren. Dank zij een samenwerking met Bos+ zal een vierkante meter bos gepland worden per vier verkochte boeken. Dus hoe meer boeken, hoe meer bos!

Vanaf 15 januari zal het boek te bestellen zijn via de boekhandel (verkoopprijs 22,5 euro zijn), er komt ook een e-book. Hopelijk kan ik binnenkort weer de baan op met een gelijknamige voorstelling.

Nieuwsgierig? Neem hier zeker een kijkje!

3 reacties op ‘hier komt Amor Mundi

  1. Dag Steven ik ben nog niet door uw boek geraakt. Ik weet dus niet of het nog zinnig is er commentaar op te geven. In ieder geval is er aan de eerste versie nog wat ‘werk’. Ik hoop dat je goed omringd bent om te schaven en te schrappen 😉

    Like

    1. Dag Lucie, geen probleem, een professionele redactrice heeft er alle kleine en grote fout uitgehaald. Je hebt hoop ik toch het begin gelezen op pagina 7 😉

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s