wij zijn weg…


Zo, de rugzakken zijn klaar, de frigo is leeg (en uitgezet natuurlijk), de reisweg uitgestippeld (bussen en treinen uiteraard). De rest van de week zullen we doorbrengen op en rond het water. Omdat het vakantie is ben ik niet van plan te bloggen, al zou het wel kunnen dat ik zo eens een fotootje ga posten, kwestie van niks vermoedende bezoekers aan deze blog toch iets te laten zien.

Ps: langs deze weg ook al bedankt voor de vele virtuele taarten, bloemen, en andere verjaardagswensen die ik ontvangen heb (vooral via Facebook). En zeker ook voor de enthousiaste ziel die deze wiki pagina heeft aangemaakt. Ben ik wel een beetje trots op.

4 reacties op ‘wij zijn weg…

  1. Fijn om uw nimmer aflatend enthousiasme in de ‘brievenbus’ te vinden. Een mens wordt daar blij om. Ik hoor dat ik u moet feliciteren met uw verjaardag en verder een toffe low impactvakantie toegewenst.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s