de wereld om zeep? t’is maar om te lachen


Ik heb al een tijdje een tandarts, sinds enkele jaren ook een boekhouder maar nu dus ook een comedy-coach. Niet dat ik in mezelf een groot stand-upper zie maar ik kan altijd nog wel wat leren over manieren om een inhoudelijke boodschap op een aantrekkelijke manier te brengen. We zijn dus nu volop aan het repeteren voor een druk najaar. Naast de gewone Low Impact Man show komt er ook een speciale klimaatversie in kader van de 11-11-11 campagne.

Na een try-out tijdens de Gentse feesten is de officiële première voorzien voor vrijdag 7 oktober, om 20u30 in zaal Scala te Gent. De bedoeling is natuurlijk om een volle zaal te hebben, dus wie die avond nog niks te doen heeft en hier kan geraken met openbaar vervoer is bijzonder welkom.  Bij wijze van primeur zullen de leden van Lets Gent hun ticket volledig met stropkes kunnen betalen. De andere voorstellingen kan je hier checken.

Eén van de tips van Rona (dat is dus mijn voortreffelijke coach) is om de dingen wat uit te vergroten, zodat de absurditeit beter uit de verf komt. Hoewel het soms niet echt nodig lijkt. Wat denk je bijvoorbeeld hiervan. Om de eigenaars van de 4×4 de kans te geven stoer te doen kunnen ze nu een busje kopen met ‘modderspray’. Jawel, even spuiten en je wagen ziet er uit alsof je de hele dag in een bos hebt rondgetoerd. En pas om ervoor te zorgen dat de modder goed kleeft is er een speciaal product aan toegevoegd. Geef toe, zoiets kan zelfs Philippe Geubels toch niet bedenken.

Je kan al een heel avondprogramma maken over de meest belachelijke en nutteloze spullen die er te koop zijn. Heb je een hond, ga er er soms mee wandelen in het donker? Koop dan vooral deze halsband met LED-verlichting. Dit lijkt me inderdaad onontbeerlijk.

Tenslotte nog een berichtje voor de boerenbond, ik ben gisteren bloed gaan geven en daar vertelden ze me dat mijn ijzer en andere bloedwaarden perfect waren. En dit na ruim 4 jaar elke dag donderdag veggiedag…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s