donder in Keulen


Zo, ik heb de voorbije dagen de koelkast leeggegeten en de stekker uitgetrokken, mijn mailbox leeggemaakt en de plantjes buiten en in huis extra regenwater gegeven. Ik ben een paar dagen weg naar Keulen, om er zelf een kleine presentatie te geven maar vooral om inspiratie op te doen.

Een indrukwekkende reeks sprekers (waar ik mezelf niet  bij reken) gaat er in op alle mogelijke aspecten van duurzaam leven. De bedoeling is om ervaring uit te wisselen en modellen te bedenken voor een duurzame manier van leven en ondernemen in 2050. Er zijn workshops, lezingen, presentaties en dergelijke meer en gezien het voorbereidende mailverkeer ziet alles er pico bello voorbereid uit. En aangezien Keulen makkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer wou ik er toch bij zijn.

Dit is in elk geval de ideale voorbereiding voor het praatje dat ik donderdag in Antwerpen mag brengen. Zeker nog een aanrader voor wie die avond in de buurt is! Of ik vandaag en morgen rechtstreeks verslag vanuit Keulen zal uit kunnen brengen is afhankelijk van tijd en internetverbindingen, maar trouwe lezers zullen hier in elk geval als eerste de nieuwe ideeën kunnen lezen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s