stemmen (bis)


Wegens een prettige ervaring vorige maand doe ik opnieuw mee met verkiezingen. Het gaat deze keer over een fotowedstrijd van Aquafin naar aanleiding van de Big Jump. Iemand liet me weten dat daar ook een foto van mezelf te vinden is.

Mensen die de voorstelling van ‘Tegen de Lamp’ gezien hebben in Tielt weten ondertussen dat ik héél lang geleden nog ballet heb gedaan. Op deze foto zijn nog sporen terug te vinden van de elegante jongeman die ik ooit moet geweest zijn.

De titel van de foto zou kunnen zijn: ‘ik heb de zon zien springen in de zee’. Als er trouwens mensen zijn die twijfelen aan het feit of dit echt wel over mij gaat, dan kan je als facebook-bezoeker nog een foto zien mét gezicht.

De balletfoto is gemaakt door een zekere ‘Tilia’, je kan erop stemmen door op deze pagina naar beneden te scrollen tot je bij de foto’s van Tilia komt. En dan gewoon klikken op ‘stem’.  Ik heb er zelf niks bij te winnen, want de prijs is voor de fotograaf.

Ik merk ook dat het komkommertijd is in de media, volgende week mag ik op radio 2 nog eens gaan vertellen hoe het met mij gaat, en zondag ben ik gast in het Gentse Feesten programma van radio Urgent.  Een goede gelegenheid om wat aandacht te geven aan de wisselstroom stand op de feesten, de vegetarische hamburgers en de herbruikbare bekers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s